Diagnose van ontwikkelinsstoornissen wordt steeds multidisciplinair gesteld. Daniëlle Schelstraete en Eve Achtergael vormen samen met Dr Tine Oosterlinck het diagnostisch team. Er wordt ook samengewerkt met het CLB (centrum voor leerlingenbegeleiding) of met andere hulpverleners die hebben doorverwezen en die belangrijke informatie kunnen verschaffen.

Dr Tine Oosterlinck is kinder- en jeugdpsychiater en tevens relatie- en gezinstherapeute. Dr Oosterlinck werkt deeltijds vanuit haar praktijk te Opwijk. Ze is eveneens werkzaam in de revalidatiecentra CAR te Buggenhout (2 dagen per week) en Kapelhof te Zele (1 dag per week) waar ze kinderen met een ontwikkelingsproblematiek begeleidt. 

Danielle Schelstraete is psychologe en is werkzaam in Revalidatiecentrum Kapelhof te Zele. Ze is er verantwoordelijk voor de revalidatie van kinderen met een ontwikkelingsproblematiek. Danielle volgde een opleiding om specifieke testen voor autisme te mogen afnemen (ADOS). Sinds kort heeft ze ook een privé-praktijk te Wetteren.

Eve Achtergael is assist psychologe. Ze is eveneens werkzaam in het revalidatiecentrum Kapelhof te Zele, waar ze werkt met kinderen en jongeren met een ontwikkelingsproblematiek. Hiernaast heeft ze al geruime tijd een privé-praktijk te Buggenhout, waar ze focust op diagnostiek, studiebegeleiding en kortdurende therapieën.

O.w.v. een lange wachtlijst zijn nieuwe aanmeldingen momenteel niet mogelijk.